Όταν, κατά καιρούς, προκύπτουν διάφορες ανάγκες υλικών στο χώρο του νηπιαγωγείου, θα γίνεται σχετική ανάρτηση σε αυτή τη σελίδα.

Εξοπλισμός αποθήκης - 3 ραφιέρες

Η αποθήκη του νηπιαγωγείου βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και χρειάζεται άμεση τακτοποίηση. Έχουμε ήδη συλλέξει κάποια υλικά,  (ράγες & στατήρες Element, ράφια κλπ), αλλά χρειαζόμαστε επιπλέον 3 ραφίερες και ... πολύ κέφι για δουλειά! Όποιος δύναται να συνεισφέρει με προσωπική εργασία ή να γίνει… χορηγός σε ραφιέρα παρακαλώ να επικοινωνήσει στο email του Συλλόγου μας! 

Εξοπλισμός φαρμακείου

Κατά τις εργασίες βαφής και καθαρισμού του χώρου του νηπιαγωγείου, διαπιστώσαμε ότι το φαρμακείο είναι ανεπαρκώς εξοπλισμένο και πολλά φάρμακα είχαν λήξει. Αναζητούμε λοιπόν κάποιο γονέα που λόγω του επαγγέλματός του θα μπορούσε να βοηθήσει στον εξοπλισμό. του φαρμακείου. 

 

Η ανάγκη καλύφτηκε με προσφορά της κ. Α. Σιδεράκη - ευχαριστούμε

Πίνακες ανακοινώσεων από φελλό

Ζητήθηκαν από τις νηπιαγωγούς τρεις (3) πίνακες ανακοινώσεων από φελλό, διαστάσεων 150cm x 120cm, για τοποθέτηση στις αίθουσες διδασκαλίας. Αν έχετε κάτι κατά νου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

6 μεταλλικές ράβδοι

Ψάχνουμε έξι μεταλλικές ράβδους με μήκος 37.5cm και διατομή 1/2'' (περί τα 1.22εκ), που θα χρησιμοποιηθούν για την επισκευή των δύο παιχνιδιών με τα ελατήρια που βρίσκονται στο χώρο το προαυλίου.

Πρόκειται για ράβδους που συγκρατούν τα δύο ξύλινα πλαινά κομμάτια των παιχνιδιών και χρησιμεύουν και ως βάσεις στήριξης χεριών και ποδιών για τα παιδιά. Συμβουλευτείτε την εικόνα στο πλάι - πρόκειται για τις μπλε ράβδους που φαίνονται.

 

Η ανάγκη καλύφτηκε με εθελοντική προσφορά και εργασία γονέων!

Make a Free Website with Yola.